ANWB Top Camping
ADAC

Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg

Gulpen

Udforsk de bedste steder i Limburg

  • 4-stjernet campingplads i Limburgse Heuvelland
  • Perfekt til aktive hvilelystne og til børnefamilier
  • Udsigt over det skovklædte bakkelandskab i Syd-Limburg
  • Tæt på byerne Maastricht, Vaals, Aachen og Liege
  • GRATIS adgang til det nærliggende subtropiske badeparadis Mosaqua

Lige syd for Gulpen (i det sydlige Holland), mellem floderne Gulp og Geul, ligger campingpladsen Gulperberg Panorama. Campingpladsen er perfekt for aktive mennesker, der søger fred og ro, samt familier med børn. Hos Panorama Camping Gulperberg har du mulighed for at leje luksus ophold i form af forskellige slags hytter, eller du kan bytte den gammeldags camping ud med den nye, trendy "Glamping"-camping og bo i et af de luksuriøse telte med egne sanitære faciliteter og eget køkken!

anwb-erkend-2020.jpg

Sluiten

Panorama Camping Gulperberg ★★★★

Søg og book

Søg og book

.

Fotos af parken

De 3 mest populære ferieboliger

.

Ferie med hund

Hunde er velkomne hos Gulperberg.

Hvis du ønsker at tage dit kæledyr med, har vi særlige campingpladser til kæledyr.

Urlaub mit Hund

Anbefales!

Smuk campingplads. Smukke steder med super flot udsigt. Vores børn havde en fantastisk tid på pladsen, de snakker stadig om læren Bergje der sang sange med dem hele dagen. Meget venligt personale. Vi anbefaler helt sikkert denne campingplads!

B. Hagelstein, 3-09-2019

 

Hvis jeg skal sige det med ét ord: VIDUNDERLIGT!

Sikke en fantastisk campingplads. Udsigten er fantastisk, hytterne er helt nye og meget luksuriøse. Personalet er meget venligt. Lækker mad i restauranten. Vi så næsten ikke børnene, fordi de kun lavede sjove ting med de underholdende aktiviteter der blev afholdt. Med andre ord, vi vil helt sikkert komme tilbage!!!!

Chris, 3-09-2019

 

Anbefales!

Vi har 2 familier med 3 hytter. Var helt i top, fantastisk udsigt og smuk indrettet hytte. Om morgenen spiste vi varme rundstykker og fik godt benyttet af swimmingpoolen på campingpladsen, samt den subtropiske swimmingpool i Gulpen. Virkelig en anbefalelsesværdig, rolig campingplads, vi vil helt sikkert komme tilbage.

Jose, 1-09-2019

 

Vi kommer tilbage igen

For os er der ikke brug for Sydeuropa når du kan tage på sådan en fantastisk campingplads i Holland. Campingpladsen Gulperberg er meget hyggelig. Det er en pæn camping med gode brusere. Børnene elskede Mosaqua, de kunne selv gå derhen via den indendørs sti, og vi hentede dem efter en dag i Maastricht, Aachen eller Monschau. Vi gik ofte om aftenen til Gulpen, store terrasser, hyggelig landsby. (Det eneste, vi synes var ærgerligt er, at du ikke kan drikke noget er på campingpladsen om aftenen). Men det er en skøn campingplads og vi vil helt sikkert komme tilbage!

Marielle de Boer, 16-08-2019

Super campingplads med fantastisk udsigt 

Vi synes at campingpladsen Gulperberg er helt fantastisk! Vi boede et par nætter i en hytte og det var virkelig afslappende! Vi havde udsigt over de smukke bakker, hvor man kunne se køer og heste i det fjerne. Hytten var alligevel kun 3 uger gammel, så alt var helt nyt og rent. Børnene og vi havde også en god tid i poolen og på legepladsen. Det eneste, der mangler at blive renoveret, er toiletterne ved poolen. Alt andet var super, og der er en meget venlig atmosfære på campingpladsen. Vi vil helt sikkert komme tilbage!

Linda, 9-07-2019

Kort over Gulperberg

Kontakt

.

Adresseoplysninger Panoramacamping Gulperberg

Berghem 1
6271 NP
Gulpen

Måske vil du også være interesseret i disse parker 

Klimaet i Limburg

✓ Laveste prisgaranti ✓ 4 og 5-stjernede parker ✓ Betal senere

.