ANWB Top Camping
ADAC

Molenhof

Reviews - Camping De Molenhof

Reutum

En god forlænget weekend på en god campingplads!
For første gang camperede vi med vores egen campingvogn. Det var fantastisk. Vi var på plads B. Dejlig centralt, klare og rummelige pladser. Sanitære faciliteter var rene og velholdte. Der er nok at lave for alle og også meget flot animation. Hvis jeg skulle nævne et minuspunkt, ville det være de mange hunde, som ikke altid var tilknyttet, og som man nogle gange fandt en vildfaren lort i græsset langs stierne. Men jeg taler om en enkelt gang. Vores datter er bange for hunde, og så er det ville være rarere, hvis de er bundet i stedet for at løbe frit omkring.
Denise, 25-05-2021

Hvor dejligt, vi vil helt sikkert komme og nyde det igen!
Smuk campingplads, masser af sjov underholdning, og for børnene er der meget organiseret
Karien, 19-05-2021

Et flot sted midt i regionen
Campingpladsen var meget hyggelig, og vi havde masser af underholdning for børnene. Faciliteterne, herunder swimmingpool, var sjovt for os alle.
Martijn, 19-05-2021

Super sjovt
Vi kommer her for sjette år i træk. I 5 år har vi boet i det store familiehus i sommerferien og nu med vores egen campingvogn på campingplads A. Det siger nok, at vi bliver ved med at komme tilbage, børnene har det sjovt med animationsteamets aktiviteter. Campingpladsen er også meget flot og ren og velholdt. Der er mange legepladser og på pladsen er der en hyggelig atmosfære!
Sneeboer, 19-05-2021

 Fantastisk campingplads!
Super meget at lave for børn! Meget rummelige pladser. Stor overdækket legeplads, ideel på regnvejrsdage. Sanitærene var meget pæne! 
Meerthe Schoofs, 17-05-2021

Søg og book

Søg og book

.