Ferieparken De Leistert

Feriepark

‘Oplev den mest alsidige feriepark i Limburg!’

  • En børnevenlig 5-stjernet campingplads i Limburg med et stort udvalg af faciliteter
  • ANWB Top campingplads 2021
  • Parken med de fleste legefaciliteter i Holland
  • I campingsæsonen vil der være daglige gratis fritidsaktiviteter 
  • Indendørs og udendørs lege sjov! 
  • 3 restauranter, snackbar og et supermarked i ferieparken

Wow, sikke en god udsigt! Din næste ferie går til midt-Limburg. Kom væk fra det hele. I denne unikke region er der nok at opleve og opdage. Smukke byer til shopping, vandsportsområde og ikke mindre end 5 naturreservater. Samt her finder du det perfekte sted at bo! Ferieparken de Leistert, en attraktiv feriepark med mange gode faciliteter.

Sluiten

Ferieparken De Leistert

Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
+31 (0)475 49 30 30 
info@leistert.nl

Søg og book

Søg og book

Se alle ferieboliger i de Leistert

Billeder af ferieparken

De 3 mest populære overnatningssteder

Fantastisk
Vi tilbragte en weekend med børnene og børnebørnene i ferieparken De Leistert i Roggel. Vi har haft en god tid. Parken har alt, hvad børnene har brug for. Der er en smuk indendørs og udendørs swimmingpool samt flere legepladser og en spillehal. Der var også en god restaurant, hvor vi har spist. Husene var fine. Kort sagt: en vellykket kort ferie
Tiem, 29-06-2021 

Dejlig ferie med godt vejr
Dejlig stor campingplads med mange faciliteter til et behageligt ophold. Vi var på en standplads mellem de første tyskere, og i løbet af weekenden kom der flere og flere til. Indtil om aftenen havde vi en masse besvær. Vi bad om en ny plads på campingpladsen og fik den. Det var en dyrere plads, men vi behøvede ikke at betale ekstra på grund af forstyrrelsen. Vandet i den udendørs pool kunne være lidt varmere. Den indendørs pool er fantastisk. I området kan du gå og cykle på fine vandre og cykelture.
Hans Nolet, 29-06-2021

Kan varmt anbefales!
Med vores yngste datter havde jeg lejet en 2-personers hytte. Meget sød og hyggelig. Parken er virkelig fantastisk! Det ser pænt ud, og der er masser at lave. Især når vejret er godt. Vi nød den indendørs og udendørs pool. Legepladsen (med vand) var også meget værdsat. Tip: tag en cykel med, parken er stor, og dine ben er trætte efter svømning og leg.
J., 29-06-2021

Fremragende.
Smuk campingplads med dejlige, rummelige pladser. Den kan helt sikkert anbefales!
Joh. Stok, 28-06-2021

Dejligt ophold på denne fine campingplads
Velplejet campingplads med gode faciliteter. Venligt personale.
Jacques, 28-06-2021

Kort over De Leistert


Plattegrond Leistert

Kontakt

.

Adresseoplysninger camping De Leistert

Heldensedijk 5
6088 NT
Roggel

Klima i Limburg

✓ SUBTROPISK SWIMMINGPOOL ✓ LEGEFACILITETER ✓ DAGLIGE FRITIDSAKTIVITETER

Er mine hunde velkomne?

Hos Buitenhof de Leistert er hunde velkomne overalt uden for overnatningsstederne. Der findes forskellige kæledyrsvenlige bungalows hos Buitenhof de Leistert. Disse kan bookes via hjemmesiden og receptionen. På Camping de Leistert er hunde tilladt på den udpegede campingplads Reppel, på pladsen og på den afmærkede vandrerute fra Reppel til campingpladsens udgang. Uden for disse områder er det ikke tilladt at medbringe hunde (ikke engang i snor). To hunde er tilladt pr. reservation.

Er swimmingpoolen og legejunglen inkluderet i prisen?

Ja, når du booker dit ophold, får du et adgangskort til alle (over 3 år) i dit selskab, som giver adgang til vandlegeområdet og La Selva-legepladsen.

Hvad er der at lave i området?

Der er en hel del at lave i området! Parken ligger i Limburg, i regionen Roermond. De Leistert har en landlig beliggenhed mellem 5 naturreservater i Limburg: De Peel, De Meinweg, Grenspark Kempenbroek, Rivierpark Maasvallei og naturreservat Leudal) og ligger tæt på Toverland, Gaia Zoo og masser af andre små udflugtsmål i nærheden af ferieparken, såsom Openluchtmuseum Eynderhoof, Fun Forest, Fun Beach. Desuden ligger De Maasplassen, det er det største vandområde i Holland mindre end 15 km væk.