De Schatberg

Feriepark

Sevenum

‘Camping, spisning og afslapning på en campingplads i Limburg!’

  • Venlig og alsidig campingplads i Limburg med mange gode faciliteter
  • Kåret som ANWB´s bedste campingplads 2020
  • Masser af svømmeunderholdning i indendørs, udendørs og pools
  • 2 restauranter, snackbar og supermarked i parken
  • Vandski, paintball og klatrepark
  • Indendørs og udendørs lege faciliteter!

De Schatberg er en hyggelig og alsidig park med mange faciliteter, som du kan nyde hele året rundt. Det er en unik beliggenhed i de naturlige omgivelser i det smukke den nordlige del af Limburg (i det sydlige del af Holland). Oplev fiskedammen, surfing-søen og den naturlige bademuligheder med sandstrand! Vil du hellere campere med dit eget telt eller din egen campingvogn? Det er naturligvis også muligt! Foretrækker du komfort og luksus i en hytte? Så er De Schatberg også en oplagt mulighed. Du kan vælge mellem en bungalow, en rummelig hytte, en chalet eller en lodge! Der tales hollandsk, engelsk og tysk i parken.

Sluiten

De Schatberg ★★★★★

De Schatberg
Middenpeelweg 5
5975 MZ Sevenum 
Tel.: +31 (0) 77 467 7777

Søg og book

Søg og book

.

Billeder af parken

De 3 mest populære ferieboliger

.

Ferie med en hund

Campingplads
På campingpladsen kan du medbringe dine elskede firbenede venner på særligt udpegede pladser. Der er højst tilladt 2 hunde pr. plads.

Bungalow / Chalet
Kæledyr er tilladt i nogle bungalows og chalets. Der er højst tilladt 2 hunde pr. bungalow. Der er højst tilladt 1 hund pr. charlet.

Dagsgæster
Daggæster må ikke medbringe kæledyr på campingpladsen.
Kæledyr skal være registreret. Gebyret for kæledyr betales i receptionen.

Urlaub mit Hund

Fantastisk, kan varmt anbefales! 
Fantastisk, kan virkelig anbefales! Vi har haft Kristi Himmelfartsweekend i vores campingvogn på et børneområde med vores børn på 5 og 7 år og syntes det var virkelig super. Overalt gode legepladser, børnene kunne selv køre overalt med deres cykler, sjov underholdning, rene sanitære faciliteter, gode brusebade (desværre ofte med knapper), alt var pænt på campingpladsen. (Kun pladserne på privat ejendom er nogle gange lidt rodet, men det er ikke campingpladsens skyld.) Takeaway-maden var rigtig god og velorganiseret. Især sushien var rigtig god. Terrassen, beliggenheden ved vandet og legepladsen var fantastisk 😀Det var alene en smule ærgerligt, at de ikke skærmede den lidt mere for vinden, og at varmelamperne blev bestilt lidt for sent. Det var alt for koldt for udendørspoolen. Indendørspoolen var på grund af covid ikke åben. Alt i alt en fornøjelse og stadig en rigtig feriefornemmelse i denne mærkelige tid 🤗
Ukendt, 08-05-2021

Fantastisk!
Vi har virkelig nydt vores ophold hos Schatberg. Det var sjovt for vores børn (3 og 7), og vi har ikke hørt dem hele ugen. På loungeterrassen kan du sidde med udsigt over den smukke legeplads. Vi havde en mobilhome med eget badeværelse. De sanitære faciliteter på campingpladsen så meget gode og rene ud. Supermarkedet på stedet havde et bredt udvalg. Vi behøvede ikke at forlade campingpladsen i en hel uge, alt er der. Vi vil helt sikkert komme tilbage!
Rosanne, 16-05-2021

Sikke en fornøjelse at være i en vandvilla
Familieudflugt med børn og børnebørn. I år faldt valget på Schatberg. Sikke en fantastisk beliggenhed. Jeg har aldrig haft en villa så ren som denne. Fuldt møbleret. Luksusvilla og luksusværelser og badeværelser, super rent bestik, pander, kopper og underkopper. Meget rent køleskab. Meget rene værelser og vinduer, vi giver det en 10er. Helt klart et must for en weekend for familier eller større familier.
Geert Joosten, 16-05-2021

Fin campingplads
Campingpladsen var meget flot og velholdt. Varmt vand ved opvasken var desværre bare koldt ... Bruserne var varme. De sidste par dage måtte vi vaske op der. Vandski var fantastisk. Vi nød også det faktum, at poolen var åben udenfor.
Elize, 10-05-2021

Dejlig stor campingplads 
Vi havde et rummeligt sted med eget toilet. Det levede op til vores forventninger. Vi kan absolut ikke genkende de klager, som vi læser andre steder. Desuden blev en række af disse anmeldelser skrevet af de samme personer. Næsten hver dag svømmede vi en time i den indendørspool. Vi var nødt til at reservere på forhånd via hjemmesiden, men det var nemt at arrangere. Vandski ved campingpladsen er også meget sjovt. Ligesom portalen ved siden af campingpladsen. Det er en meget stor campingplads, så det er nyttigt at medbringe en cykel.
Esther, 22-8-2020

Kort over De Schatberg


PLATTEGROND_2016_SCHATBERG_LIMBURG

Kontakt

.

Adresse: De Schatberg

Middenpeelweg 5
5975 MZ
Sevenum
Holland

Klimaet i Limburg

✓ SUBTROPISK SWIMMINGPOOL ✓ LEGEFACILITETER ✓ DAGLIGE FRITIDSAKTIVITETER

.

Har ferieparken en swimmingpool?

Ja, der er en indendørs, udendørs og naturlig pool i ferieparken.

Er der nogle gode seværdigheder i nærheden af ferieparken?

I nærheden af Camping de Schatberg kan du cykle og vandre. Desuden ligger Toverland, Aardbeienland og Kasteeltuinen Arcen tæt på.

Må jeg tage min hund med i ferieparken?

Der findes særlige pladser og bungalows/chalets, hvor hunde er tilladt.