ANWB Top Camping
ADAC

Naar welk park wil je gaan?

Kerstvakantie

Fejr jul hos en af Holland Tulip Parcs ferieparker 

Julen er den tid på året, hvor du skal nyde din familie og dine venner. Hvad med at spise i timevis, slappe af ved bordet med julemusik i baggrunden, et godt glas vin og masser af hygge? Selvfølgelig kan du fejre jul overalt, men hvad er sjovere end at fejre jul på ferien? Pynt dit sommerhus, tag juletræet med og nyd dit ophold.

Tilbring helligdagene i en feriepark

Juleferien er helt sikkert den mest fornøjelige skoleferie at fejre med (børne)børnene! Det er endnu bedre ikke at skulle køre hjem efter en sjov dag og bo på en af Holland Tulip Parcs' ferieparker.

Tilbring juleferien i skoven eller ved havet 

Skal du på ferie til jul? Har du nogensinde fejret jul i skoven eller ved havet? Varme fra stearinlysene i dit eget sommerhus i skoven eller ved havet er virkelig noget helt særligt og unikt. I hver af vores ferieparker vil du blive begejstret! Lav mad sammen med familien i en hyggelig bolig, eller vælg en lækker middag på en af restauranterne. Hos Holland Tulip Parcs får alt hvad du behøver for at nyde julen.

Juleferie i Holland

Julen er to vidunderlige uger til at fejre en af de smukkeste tider på året sammen med dem du holder mest af! Se vores gode tilbud og nyd en uforglemmelig juleferie. Det er også nemt at booke en juleferie i sidste øjeblik hos os! Udnyt et dejligt ophold på en af vores ferieparker og nyd det. De stemningsfulde julelys og duften af juletræ fuldender iden om en god jul. Vær hurtig og book nu for at få den laveste pris.

  • Nyd en vidunderlig juleferie på en af vores luksuriøse 4 og 5-stjernede ferieparker
  • Besøg et af de mange hyggelige julemarkeder i området
  • Fordelagtige lejepriser
  • Masser af sjov, stemning og samvær 

Se tilbuddet nedenfor, og nyd en fantastisk juleferie. ⬇⬇⬇

Se tilbuddene nedenfor

Jul i Holland 

En besindig og afslappet jul

Vil du gøre denne jul ekstra speciel? Hvad synes du så om juleferie i Holland? Julen er den mest vidunderlige tid på året! Du pynter dit eget hjem, er vært for en stor middag og pakker under træet og for den de besøgende er det en ferie. Hvorfor ikke kombinere de to ting. Slip for stressen med rengøring, madlavning, børneunderholdning, pyntning af huset, bagning af småkager. Book et feriehus i en af vores mange ferieparker i Holland, og fejr julen væk fra al stress i selskab med dine kære. 

Vælg din feriebolig, pak gaverne ind, og så kan du tage på en velfortjent juleferie. Uanset om det kun er jer to, børnene eller hele familien, kan I hos os fejre julen i jeres feriehus i en intim atmosfære, og alligevel bliver det en fest, som I vil huske i lang tid.

Juleferie med børn

Jul med børn er den bedste jul. Børns øjne, der stråler under juletræet, er simpelthen uvurderligt. Hos Holland Tulip Parcs behøver du bestemt ikke at gå glip af dette. Mange ferieparker tilbyder at sætte et juletræ op og give dit sommerhus en festlig atmosfære. Og hvad er bedre end at tilbringe en dejlig familiedag i svømmehallen, på stranden eller på en gåtur i naturen og derefter slappe af ved juletræet om aftenen?  

Vores ferieparker byder på masser af underholdning og variation for børn. Her finder du gode legepladser, ofte et svømmeparadis og animation. 

Juleferie med hunden 

De fleste ferieparker tillader, at du tager din hund med på juleferien. For hvad ville julen være uden din elskede firbenede ven? Hos Holland Tulip Parcs forstår vi det. Tilbring en hyggelig jul med alle familiemedlemmerne og gå fantastiske ture i naturen og på stranden.  

Leder du efter en feriepark uden fyrværkeri til nytårsaften? Nogle få af vores ferieparker er fyrværkerifri. 

Jul ved havet

En gåtur langs stranden julemorgen ved havet? Hvis det lyder som den ultimative afslapning, så tag et kig på vores udvalg af ferieparker ved havet. Her kan du tilbringe en hyggelig og besindig jul langt væk fra al den travlhed.   

Feriebolig over julen

I vores ferieparker finder du mange flotte feriehuse, hvor du kan tilbringe juleferien. Kan du lide det hyggeligt og småt i en af de smukke hytter, eller vil du hellere fejre med hele familien i en af de store gruppeboliger?  

Book nu og nyd årets bedste ferie på Holland Tulip Parcs!

Søg og book

Søg og book