ANWB Top Camping
ADAC

Naar welk park wil je gaan?

Last minute vakantie

Hvorfor tage på en ferie i sidste øjeblik?

  • Book og afsted! Du skal bare pakke din taske
  • Slap straks af
  • Spar en masse penge

Har du brug for at slippe væk fra hverdagen i et par dage? Vil du væk fra dit travle job, bekymringerne derhjemme og vil du bare gerne finde lidt fred? Det forstår vi udmærket. Book en last minute rejse i dag og spar mange kroner på dit ophold!  

Populære feriecentre

Se tilbuddene nedenfor

Søg og book

Søg og book

Last minute ferie i Holland 

Hvis du bestiller en Last Minute ferie, kan du nyde et vidunderligt ophold, hvor du kan slappe helt af på ingen tid. Det gør en person godt! Hos Holland Tulip Parcs finder du altid de allerbedste og billigste last minutes til en ferie i Holland! Afrejse inden for 6 uger til de bedste destinationer i Gelderland, De Veluwe eller Friesland!

 Rejser i sidste øjeblik

Vil du vælge en weekendtur i sidste øjeblik, eller vil du uden tvivl tage mindst en uges ferie? Tag et kig på vores store udvalg, og hvem ved, måske kan du endda "flygte" fra et vidunderligt last minute bungalowophold til Holland! Vil du vædde på, at feriebølgerne allerede er begyndt at boble op i dig?

Luksus 4 og 5-stjernede ferieparker

Uanset hvad du vælger, ender du altid i et lækkert feriehus eller en anden bolig, hvor du kan slappe helt af og nyde det! Om dagen kan du more dig i den (indendørs) swimmingpool, gå lange ture eller prøve en af de mange andre faciliteter, og om aftenen kan du nyde et godt glas vin i din bolig.