Ferieparken Marveld

Anmeldelser

Groenlo

Smuk feriepark
Jeg var positivt overrasket over at komme til sådan en rummelig og pæn hytte samt der var masser at lave for børnene i ferieparken, fra børneklub til karrusel og hoppeborge. Jeg var tryg ved at efterlade mine børn på (3 og 5 år) på fællesarealerne.  Da jeg var der i corona perioden kan jeg desværre ikke sige noget om restauranterne, da de var lukkede.
Jansen, 25-11-20

Super ophold!
Sikke en smuk park! Vi vil helt sikkert komme oftere. Swimmingpoolen er meget skøn for børnene. Vi nød også virkelig jacuzzien og saunaen i bungalowen. Alt var pænt og rent og rummeligt. Det kan også varmt anbefales at cykle og vandre i området.
Kouwenberg, 19-11-2020

Super fin feriepark med sin egen identitet
Vi er meget tilfredse med Marveld. Det er en smukt anlagt park med sin helt egen identitet. Poolen er fantastisk for børnene, og der er spredt legepladser i hele parken med toget ved hovedindgangen som det bedste element. Supermarkedet har et godt udvalg. Bungalowen var fuldt møbleret, ren og rummelig. Øllene i køleskabet får dig til at føle dig virkelig velkommen.
Hanneke, 14-10-2020

Super ferie 
Kun pluspoint! Næste år igen. Sikke en oplevelse denne campingplads tilbyder. Ligesom en hyggelig landsby. Nyd alt her, der er masser at lave og det er helt fantastisk for børn. Tak til Team Marveld for al jeres indsats. Selv i Corona-tiden gør de alt for at gøre det til en succes. 1,5 meter afstand er for dem naturligvis ikke 100 % til at kontrollere. Det er helt op til dig. Ellers må du hellere lade være med at tage af sted i stedet for at ligge bagefter på zoover. Alle her gør deres bedste for at give folk en god sommerferie. Top top top top top sted!
Familie Forest, 20-08-2020 

Det kunne ikke være bedre!
For os og børnene var det den bedste ferie nogensinde. Vi var meget tilfredse med beliggenheden og den service, vi fik. Denne campingplads har alt det, der gør en campingplads komplet. Vi ser allerede frem til 2021, hvor det nye vandland vil gøre denne smukke campingplads endnu mere komplet. Jeg vil give campingpladsen et stort 10 tal.
Herman, 18-08-2020

Søg og book

Søg og book