Ferieparken Marveld

Feriepark

Groenlo
 • Børnevenlig 5-stjernet campingplads
 • Luksus bungalowpark med wellness-faciliteter
 • Subtropisk swimmingpool med rutsjebaner
 • Udendørs swimmingpool med ny vandfunktion
 • Oplev Achterhoek-landskabet

.

Om Marveld Fritid

Uanset om du vågner op i dit telt, din campingvogn, i en af de smukke bungalows eller på Aparthotel Havezate Marveld, vil du overalt mærke Achterhooks hygge. Uanset om du vælger en afslappende ferie eller en aktiv weekend, så er du kommet til det rette sted på Marveld. Ferieparken tilbyder et bredt udvalg af bungalows fra fire til otte personer, der er udstyret med al mulig luksus og komfort. På hotellet kan du slappe helt af og nyde wellness, og på campingpladsen får du den ultimative feriefornemmelse. De mange faciliteter kombineret med den afslappede atmosfære gør fritidsparken til et ideelt feriemål for unge og gamle.

Sluiten

Marveld ★★★★★

Marveld
Elshofweg 6
7141 DH Groenlo
T: +31 (0)544 466000
E: info@marveld.nl

.

Søg og book

Søg og book

Foto's af ferieparken

.

Top 3 over de mest populære ferieboliger

.

Smuk feriepark
Jeg var positivt overrasket over at komme til sådan en rummelig og pæn hytte samt der var masser at lave for børnene i ferieparken, fra børneklub til karrusel og hoppeborge. Jeg var tryg ved at efterlade mine børn på (3 og 5 år) på fællesarealerne.  Da jeg var der i corona perioden kan jeg desværre ikke sige noget om restauranterne, da de var lukkede.
Jansen, 25-11-20

Super ophold!
Sikke en smuk park! Vi vil helt sikkert komme oftere. Swimmingpoolen er meget skøn for børnene. Vi nød også virkelig jacuzzien og saunaen i bungalowen. Alt var pænt og rent og rummeligt. Det kan også varmt anbefales at cykle og vandre i området.
Kouwenberg, 19-11-2020

Super fin feriepark med sin egen identitet
Vi er meget tilfredse med Marveld. Det er en smukt anlagt park med sin helt egen identitet. Poolen er fantastisk for børnene, og der er spredt legepladser i hele parken med toget ved hovedindgangen som det bedste element. Supermarkedet har et godt udvalg. Bungalowen var fuldt møbleret, ren og rummelig. Øllene i køleskabet får dig til at føle dig virkelig velkommen.
Hanneke, 14-10-2020

Super ferie 
Kun pluspoint! Næste år igen. Sikke en oplevelse denne campingplads tilbyder. Ligesom en hyggelig landsby. Nyd alt her, der er masser at lave og det er helt fantastisk for børn. Tak til Team Marveld for al jeres indsats. Selv i Corona-tiden gør de alt for at gøre det til en succes. 1,5 meter afstand er for dem naturligvis ikke 100 % til at kontrollere. Det er helt op til dig. Ellers må du hellere lade være med at tage af sted i stedet for at ligge bagefter på zoover. Alle her gør deres bedste for at give folk en god sommerferie. Top top top top top sted!
Familie Forest, 20-08-2020 

Det kunne ikke være bedre!
For os og børnene var det den bedste ferie nogensinde. Vi var meget tilfredse med beliggenheden og den service, vi fik. Denne campingplads har alt det, der gør en campingplads komplet. Vi ser allerede frem til 2021, hvor det nye vandland vil gøre denne smukke campingplads endnu mere komplet. Jeg vil give campingpladsen et stort 10 tal.
Herman, 18-08-2020 

Beliggenhed

Der er forskellige vandre og cykelruter fra Marveld, som viser dig den smukke natur i Achterhoek. Undervejs vil du ikke kun nyde landskabet, men også de charmerende landsbyer i regionen.

 • Nærmeste supermarked ligger i ferieparken
 • Nærmeste apotek ligger 1,5 km derfra
 • Nærmeste togstation: Lichtenvoorde-Groenlo station, by Lievelde 3,5 km væk
 • Nærmeste lufthavn: Düsseldorf (Tyskland) 82 km væk

Populære steder i området

 • Winterswijk 11 kilometer væk
 • Doetinchem 30 kilometer væk
 • Oberhausen (DE) 73 km væk
 • Bochelt (DE) 26 km væk

Grundplan Marveld Fritid

plattegrond-2020

plattegrond-2020

Gode tips om omgivelserne

Groenlo hed Grol for ca. 400 år siden. Der har været flere hårde kampe om denne befæstede by. Genoplev historien i de smalle gader og på de mange historiske steder og museer. Er du nysgerrig efter at høre historien om Groenlo? Så hop på Vestingstad Express og lær de mest markante steder i Groenlo og de bedste attraktioner i området at kende. Dette tog kører to forskellige ruter hver dag, hvor lokomotivførerne er guider.

Nogle tips til en sjov dag i byen!

 • Moviepark Germany i Tyskland (77 km)
 • En kulturrig dag i Enschede (33 km) og Arnhem (65 km)
 • Besøg Museum Twentsewelle i Enschede (33 km)
 • Eventyrpark Hof van Eckberge i Eibergen (10 m)
 • Erve Kots frilandsmuseum og ostegård Weenink

Adresseoplysninger Marveld Fritid

.

Adresseoplysninger Marveld Fritid

Elshofweg 6
7141 DH
Groenlo

Klimaet i Gelderland

✓ Laveste prisgaranti ✓ 4 og 5-stjernede ferieparker ✓ Betal senere

.

Har ferieparken en swimmingpool?

Ja, Marveld har en subtropisk swimmingpool med rutsjebaner.

Er der nogle gode seværdigheder i nærheden af ferieparken?

Selvfølgelig! I Achterhoek er der mange gode seværdigheder, f.eks. et besøg i Enschede eller Arnhem, en cykeltur gennem naturen eller et besøg i Moviepark Germany.

Må jeg tage min hund med i ferieparken?

Ja, du kan tage din hund med til Marveld Recreatie.