Ferieparken Marveld

Retour

Camping standplads med private sanitære faciliteter

Vil du ikke dele dit brusebad? Så book en campingplads med private sanitære faciliteter. De sanitære faciliteter ligger lige ved siden af din standplads, så du behøver ikke at gå langt. 

  • Privat sanitet ved siden af din standplads
  • Elektricitet og tv-tilslutning
  • Gratis WIFI

En campingplads med private sanitære faciliteter ved siden af din campingvogn eller dit telt. Du behøver ikke at gå langt for at finde toilet, bad eller håndvask og du skal ikke dele dem med andre gæster. Takket være de private sanitære faciliteter på Marveld campingpladsen i Gelderland er din campingvogn eller dit telt lige ved siden af dine egne faciliteter.

Fordele med private sanitære faciliteter

Under dit ophold på campingpladsen er de private sanitære faciliteter kun tilgængelige for dig og din familie. Med et personligt Marveld-kort får du adgang til en rummelig kahyt med toilet, brusebad og håndvask, naturligvis med varmt og koldt vand. Hos Marveld Fritid er det muligt at campere komfortabelt på campingpladsen med eget privat badeværelse.

 Private sanitære faciliteter

Ud over de sanitære faciliteter har kabinen en stikkontakt til f.eks. barbermaskine eller hårtørrer. Der er også en tilslutning til kabel-tv. På denne måde kan du nyde de private sanitære faciliteter og dit ophold på vores campingplads fuldt ud.

Camping med private sanitære faciliteter

  • Luksus camping med eget badeværelse
  • Toilet, bruser og håndvask kun til dig og din familie
  • Private sanitære faciliteter ved siden af din reserverede standplads
Book i parken